Ring til mig på
31 63 00 20

Om frisøren

Galleri

Produkter

Hårfarve

Prisliste

Kontakt

Behandlinger hos frisøren

Når du vælger at bruge mig som din frisør, har du allerede vist mig tillid, og den vil jeg gerne gengælde. Er du i tvivl om hvilken behandling eller klipning du skal have, rådgiver jeg dig gerne. Du skal føle dig tryg og have lyst til at komme tilbage, så du bliver endnu en stamkunde i salonen.

Det handler om at være ærlig i forhold til dine ønsker, og både når jeg er enig og ikke enig, i forhold til dine ønsker, finder jeg frem til den klipning og behandling, som vil være den helt rigtige til dig.

Her kan du se mit udvalg af behandlinger – hvor jeg har mere end 25 års erfaring.

Se priser på mine behandlinger her.

Skriv til frisøren


Farve

Der er mange muligheder når du gerne vil have farvet håret. Her får du altid et stort udvalg af farver, og jeg følger hele tiden med i udviklingen, så du har de bedste muligheder. Find ud af hvilken farve dit hår skal have – er du ikke sikker på valget, er du mere end velkommen til at kontakte mig, så jeg kan give dig den helt rigtige rådgivning.

Læs mere

Permanent

Når du gerne vil have lækre bløde krøller og få et mere eksklusivt look, så kan det lade sig gøre med permanent. Her er det vigtigt at vælge en frisør som har mange års erfaring med det, og kan finde ud af det. Jeg har helt styr på teknikken her ved Klippekunst, så du kan trygt vælge Klippekunst, når du vil have permanentet hår.

Læs mere

Herreklip

Der skal være mulighed for både at få den helt klassiske herreklip og den nyeste trend, når du gerne vil klippes her. Jeg følger hele tiden med i udviklingen, og du kan derfor altid få den herreklip som passer til dig. Er du i tvivl om hvilken frisure du skal vælge, er du også velkommen til at få rådgivning – jeg klarer din herreklip, og giver gerne et par ekstra fif.

Læs mere

Dameklip

Når du gerne vil have lavet den frisure og klipning som passer til din type og stil, er det Klippekunst du vælger. Jeg giver dig mulighed for den nyeste trend, de bedste behandlinger og gør din kvindelige identitet stærkere. Du får meget mere end blot en klipning, for jeg giver dig selvfølgelig også fif om de nyeste trends, så du altid kan være opdateret på hvad der rører sig i hårverdenen.

Læs mere

Børneklip

Der er børn som ikke ser den første tur til frisøren som en god oplevelse, og det skal det være. Her ved Klippekunst har jeg stor erfaring i at klippe børn i alle aldre, gøre dem trygge og netop vende det hele om til en positiv oplevelse. Vil du have dine børn klippet, så de bliver glade for det, er det lige her ved Klippekunst det sker.

Læs mere